Monday, October 31, 2011

mood sya sekarang spm

hahhaha wth laa kan sat ja dah nk spm si pendek nie huaaaahahahah dlu kcik lg time form 1 tup tup skrng dah fm5 n nk abeh skolah dah ponn aieee sat sguh hiang pusing jam oiii adoiiii . dlu bdk hngusan klg nurhh mai la nie naheeee hahahah pndai dah mtred skit kann bole la bwk jln sndri kannn heheh *malumalu heheheh xpa la lps nie bole la jln sakan nurhhh gnti blik time time xleyh kluaq hahahah *gelak jhat xsbaq lerr tite nk amik spm aieeee syuke lerrr heheh . 6dec cek abeh spm hahahah lmbt asl kan selamat nurhhhh heee . jerawat pon ma mnguasai mka ku ini brrrr xpa lps nie kna jga laaa hahhaha


                                         
                                            TEDIAAA BUDAK NAK SPM !! HAHAHHAA

Sunday, September 4, 2011

life is hard,cool,simple but sometimes i fed up wip my life :(


hye hye dis pictre suck,,hahah,,oke nie mka i yg udoh lg bersuluh,,hahah tp its oke i sntiasa syukur wip  what i have,,ngeee,,da jgk org dok kutok ,mngata bdk lam pic nie (spa xtieww) hahahahah,,but its oke i dnt cre n i dnt wnt 2 cre bout them,,(oke aq polon),,hehehe..i heard evrthng bout people said 2 me,,hahah syahida mcm 2h la mcm nie laa,,,hurmmm,,smtmes i gve up jgk la but urghhh fuckkk jgk la y i nk gve up,,just ignre them rght,,dis gal agk annoy jgk la kdng kdng 2h hee tp member,kzen fmly smua ckp dis gal sporthng n gila gila (gilakah aq) hahahah,,i xksah if org xsuka i or wat? suka kwn xsuka byebye,,heee,,i friendly n i fuck org yg sombong ,ego eeee suck giles doe,,i pantang if da org suka sgt perbruk org laen an,,pdhai dy 2h nauzubillah lagi trok giles,,huh !!kdng kdng prngai dis gal also `buruk` wat ! hahah (ngaku pon ) hahaha,,yg penting i knw who i`am well ! HAHAHAHAHAHAH *gelak jht,,>,<


HAHAHAHAHAHAH WHERE IS THE LOVE ? (sora jahat) -,-,,LOVE ? urmmm no cmmnt xpnh jmpa pon true love,, dok jmpa beruk love da la,,heheh its oke la xkesyah pon x cintan cintun nie,,i tgk mmber mmber i da bf i rsa oke dah,,bole jgk kco depa date,,hahah mka nie la slalu dok p tmn org date,,(eee buat trok lg),heee mls nk cintan cinton nie xthn lama pon,,laki xleyh caya sgt suka men kayu 3 nsb xmen kyu
golf,,hahah...i admit la kdng kdng 2h mmg rsa borink giles doe arghhh tp i sja la kan wat dnt knw wat xreti,,mkin lyn mkin mnjd,,ngee..serious tkowt nk cintan cinton laki nie x serious,,meluat,,bwekkkk >,<....so tgu jala ada jdoh ada la,,if xda kna bg ada laa,,hahaha (oke gila dah) heee...


FRIENDS I DO LOVE U FOREVER (sora galak),hahah,,kawan trbhagi kpda pelbgai bhagian
           1.kawan mkn kawan
           2.kawan tikam belakang
           3.kawan suka buat taek kt kawan sendiri
           4.kawan suka perburuk kawan
           5.kawan suka rampas bf kawan sendiri
           6.kawan jenis suka senang bersama susah xmaw bersama
           7.kawan jenis depan baek belakang mcm hantu

 list diats nie semua perngai mcm ciboiii,, JNIS X SDAQ DIRI N SUKA MKN DRI SENDRI  nahaiii

kawan yg TERBAEK hidup bersama susah senang n kwn yg setia n sanggup dengar kta pnya prob n kngsi prob ngn dy,,haaa <3
mcm mcm dah i jmpa kwn nie,,mcm mcm jnis n phm dah prngai jnis mcm mna,,i pon da jgk kwn ngn org yg mcm SOOT ! mna bodo pon kan kna mcm 2h ,,rsa mcm depa nie lma dah hdup n trasa nk tdoq lama kowt,,hahaha,,kalo gadoh 2h haaaa siap laaa,,dgr org nie cita mcm len dy nie cita mcm len,,haishhh mcm 2h la kwn an,,tp syukur jgk cos dpt kwn yg xmcm 2h an,,act kita xtieww org dkt kita pon bole tipu kita (geram geram) huh ! tp i xpnh gve up ngn member mmber i ,,if diorng mntk tlg i tlg,,oke ja,, tp kdng kdng 2h da jgk i tlg diorng but diorng wat dnt knw ja if i mntk tlg plak,,haishh (SAKIT HATI ),,urmm,,papa pon kwn mmg TERBAEK !!

  says; hurmmmm,,no cmmnt -,-

Wednesday, August 31, 2011

raya 2011 ngee :)



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN <SYIDA>




                                                   *skype wip my kzen (muka hudoh)

 raya 1  xjln mna mna pon,,just sty home on9 n skype wip my kzen n member,,ngee,,pic nie tngah skype wip kzen yg sty kt aucklnd new zealnd smbng blaja english tcher,,ngee,,bru frst time rya sna besa la sayu skit hti nie ngee,,hahah,,tite engt rya sma ja selasa jgk rupanya xsama,, depa kt sna rya khmis 2/9/2011,,1 hari 2h mmg spnjng msa skype ngn dy,,smua mlps rindu lerww,,syedih jgk lerww raya xckup ahli nie,,huhu,,tite pon sodih jgk,,hee

                                                        * oke nie aq yg hudohh

 raya ke 2g umh adk berdik lerww,,hahah,,1 hari aq jln,,puas gla,,duit rya pon dpt kira oke la 2h an,,(bajet nak duit ja) heee,,syuke lerww tite rya ke2,,jln mrata,,ngee mka hudoh gila meluat tite tgk pic tite nie,,heee,,xsyegak pongg but tite syukur lerw da jgk mka tuhan bg,,hee,,so tite sntiasa bersyukur lerww,,hee (wat trok) :)


raya ke 3 xtao lg lerw tite nk g mne,,yg pntng wajib p rumah chah g mkn free,,huhu,,bkn sng doe nk mkn free,,biase leww xdok bf nie an rya ngn fmly n member mmber jala,,hahah(oke buat trok lg) rumah kwn kwn lam fb yg dok ajk 2h xp ponggg xtieww rumh u olls kt mne lerwww,,ngee,,(nak duit raya) <3,,

says; actually nk update blog then smpna raya nie tlis jala bout eid,,ngee :) lebiu <3

Tuesday, August 23, 2011

menyampah

meluat meluat,,aiii,,awt xtaw bru hri nie aq x leyh posa,,lgi 7 hri g nk ryaa,,grrr,,gerammm,,,kalo x full aq posa taon nie,,,merege nk mai lak,,huh!!,,

thn 1 more,,nie membr aq sowg nie dok ckp psai akhirat pa xtaw ngn aq,,pikiaq aq xtaw kowt,,nympah gla aq,,sja nk bg aq dgr dy pnya syarahan,,nak ckp psai mnda mcm 2h tgk dlu dri hng 2h mcm na??,,ok ka dak,,hng 2h lgi trok kowt dri aq,,aq stidak tdaknya aq sedaq la jgk kslhn aq slma nie,,drpda hng dok mcm 2h ja,,dok xsdaq tera 2h la,,eish x leyh blah sguh dgn hng nie,,suka hati hng ja norh dok ckp psai akhirt,,if hng x prfct lg xyh la dok ckp psai mnda nie smua,,GELI  aq dgq  oke,,nek muak aq,,eeeeee,,k lah wee meluat aq ckp psai hng,,hng xyh la dok mai kt aq dok ckp psai akhrt kalo dri hng pon x elok lg oke,,hng phm kowt norh aq ckp pa,,aq tlis dlm BM bkn paria ka ,indon ka,cina ka,,DAKKKK,,AQ CAKAP MELAYU narh,,aq rsa hng trlbh pham dah,,kbye

says; cermin dri dlu if nk kta dkt org,,kbye

Wednesday, August 10, 2011

cinta kera + monyet double trouble,,,but frenz is evrythng

BENCI,MELUAT,MENYAMPAH grrrr,,,kawan o lawan??,,aiii,,u sory sal i nk kta nie oke,,but i xska la u dok kol i thn dok ngadu sal bf u yg ***** 2h,,serious i ckp meluat,,i da advse u bnyk kli da narh,,i said JANGAN JANGAN JANGAN,,but u dok XPA AEH,,,haaa,,now u tgk la dy wat pa kt u,,,i bkn nk bsng kt u ka pa,,i just mls nk dgq la,,cos dri awal lg i da advse but u just ignre me,,so now u c la,,,dlu u dok marah i,,i wat smua xkna la,,i kpl pon u ckp xyh la syida,,he`s not gd 4 u la,,plyboy la,,mcm mcm,,,thn i ikowt ckp u i break ngn dy,,thn i single till now,,i DENGAR ckp u,,,

u bnyk advise i,,tq so much,,i knw i xperfct dats y u xdgr pa i ckp rght??!,,its oke la i xksah sgt,,i pon mls nk amik taw sal owg,,lantak la dpa nk kta ppa pon kt i,,dpa da mlot,,mlot owg mmg mcm 2h,,i taw la i x sebaik u an,,i xsgak u,,but u xyh la gnakn KECANTIKAN u 2h dok pkat bf owg,,nie la PADAH dy,,urmm,,i engt lg lpas i break off dngn ****** taon lepas u pesan pa kt i,,`syida xyah la kapel kapel buang msa ja taon dpn u amik spm thn pas spm u kapel la oke`,,i pon oke oke,,i oke ja xkpl,,xmati pon lg,,,dok hidup lg nie,,

nsib i da kwn kwn always advse i HANI,KMILIA,CHAH,,weee,,iloveuallsodamnmuch,, depa nie la dok suka beletiaq kt i,,bg i sdaq,,u pon da advse jgk but y dis year u yg bwat mcm 2h,,dok rmpas bf owg thn dok col i mlm mlm,,kco i stdy ja,,,huhhh.,i bkn nk bsng kt u,,i just NAK U SEDAR MCM MNA U SEDARKAN I ,,oke,,please la oke,,xyh la dok wat prngai mcm 2h da,,i knw pas u bc nie msty u mrah i,,i xksah u mrh ja,,,cos i pon xprfct,,da wat slh jgk,,now i da sedar oke,,i hpe sgt u pon dah dah la oke,,nie bln posa lak,,thn nextweek nak TRIAL lak,,please la oke,,if u dgq u amik,,if u nk jgk dok mcm 2h,,its up 2 u laa,,,i xmaw kta pa,,,i just nk warning u,,xyh la col col i mlm mlm dok stry sal bf u 2h,,i xmaw amik taw,,,time i stdy ja msty u col,,baran doe,,engt oke,,

says; stop being like dat la,,n stop col me n story bout yr *****,,ANNOYINGG,,

Friday, August 5, 2011

nak jumpa sist MUMU,,:((


LOVE U,,,huhu,,,bla nk jmpa nie sist,,,rindu aeh sist muncung nie,,huhu,,lmbt lg norh nk cty,,,adoii,,t kta kuaq bka posa skli narh,,kali nie bg jd norh,,heheh,,*gegeh gla,,brrrrr,,,,

         says; rindu tersgt  ,,,aummmm <3

Monday, August 1, 2011

OMG OMG!! BUDAK NIE NAK TRIAL!!,,



goshh,,,nk trial da bdk nie,,adoii,,14/8/2011,,tkowttt,,,dy stop on9 da skunk nie,,(goodgal),,,weee,,, so dy kna stdy la get ready nk trial,,sub yg dy trget 4 sure kna dpt A,,jgn dok men aci ligan da oii bdak,,,adoyaii,,please narh syida narh,,amau da narhh,,haaa,,,xmaw dok text owg sna sni,,bka kna da kt tgn narh,,jgn phn kt tgn,,sat ja,,pas abs pa smua,,xyh dok wat trok mcm nie da narhh,,haaaa,,,dok azam nie pas abs spm nk p kl an,,,haaa,,so kna dgq pa prnts ckp tok sah dok ketegaq plik sgt norhhh,,,bkn slalu nk amik spm,,n berkrbn mcm nie,,gtaon nie ja,,,2011 berkrban sat narhh,,,hburn xbwk ank p mna pon syida oii ,,,kapel kapel pon xyh g,,pas SPM lah ank GALAK narh,,ank an da nk jd bdak baek,,so kna maintain oke syida,,,,ilmu ank 2h akn bwk ank oke,,,oke narh,,,set yr mind SPM SPM SPM,,,nk bnyk A narhh,,,aummm,,,aminnnn~

says; beletiaq kt dri sndri,,,weee,,xpa bg smngt,,,aq bole aeh,,insyALLAH,,AMINN!

Sunday, July 31, 2011

sweet couple la gurun,,hahah


muehehehhe,,,deen gurun n aisyah tandop,,hahah,,,sweet couple la dpa 2 nie,,aq ska tgk dpa 2 nie,,mcm mcm prngai da,,hahah,,,ustaz ngn ustzah ASTECH,,hehehe,,,kli nie kwn aq sowg nie bwu dy rsa couple btoi btoi,,jntn sblum nie mcm pa g norh,,huhu,,deen jga lek lok narh kwn aq sowg nie,,jgn dok bg dy skit aty narh,,aq wrning da nieyh,,huhu,,*wt trok,,weeee,,,aq hrap ampa kkl la narh,,amau gado gado da,,perthn kn yr rltionshp oke dear,,,muaheehehe,,,gegulz sygss mummy n daddy,,muhehehhehe

says;daddy jg mummy cek lek lok norh,,huhu,,,

Saturday, July 30, 2011

sist mumu sygss


weee,,,,hahha,,,dis is NUR MUNIRAH,,,hhuhu,,nma come mcm tuan pnya bdn,,meoww,,,,

  my description 4 her:
       1.she`s nice
       2.sweet
       3.agak gegeh,,hahah
     
huhu,,,btw i bwu ja knw her,,bln 6 ary 2h dok cmmnt cmmnt ngn si cntik nie,,,heheh,,,now bwu dok rpt ngn dy,,bwu taw dy nie x smbng,,sukaaa,,,lma da dok aim nk kuaq ngn dy,,tp xbole bole lg,,eishh,, geram aeh cek,,,hahha,,,dok jaoh sgt ssah nk jmpa,,,huhu,,prngai dy pon lbh krng prngai cek ja,,,gegeh x tntu hala,,huhu,,trngn nk kuaq ngn dy n gedikss ngn dy,,huhu,,,spa spa jgn dok bg dy skit aty narh,,,cek x sukaaa,,cek abq siap nie,,*bwt trok,,weeee,,,hahah,,,i hope i still can assume her as my sistr,,muahahahah,,t cek dpt lsen keta cek p amik keta p ronda 1 kl,,hahah,,kat kat nk rya nie amau da sdyh sdyh,,da papa roger ja narh ,,bole ja stry kt cek,,cek bkn jnis ska bwk mlott,,huhu

says; love u larh sist,,muahx3,,da papa stry kt cek narh,,jgn dok pndam,,heheh,,,{hope our rltion nvr ends},,<3

Monday, July 25, 2011

22/7/11,,meet my babe AININ


huhu,,,meet my babe ainin,,,fnally kmi jmpa jgk,,dok jnji bnyk kli da tp xjd2,,nie bwu jd,,huhu,,,fun gler kua da skian lma x kua mcm nie,,urmm,,,tggi gla sygss aq nie,,adoii mcm mdel dah,,hahha,,snap pic skit ja time 2h  tgk wyng pnya psai,,tp xpa lyn cita an2 FLAT 3A,,grrr,,seram gla,, kmi lunch kt pk henan haha,,pkat  lpaq la time 2h,,blik mkn g aq,,qeja mkn ja,,,huhu,,,,



nie time mkn,,,2dia pnya lpaq mkn xengt dnia da la,,,hahah,,,dy mkn chkn chop,,aumm,sdp gla kowt,,,huhu,,,tgk mkn dan lg gelak,,xsopn sguh ,,,hahah,,btw love u sygss,,




haaa,,nie dy cta yg bg aq tkowt,,grrr,,best jgk stry nie ,,tngh2 kmi dok syok tgk tb2 ja stuck,,damn,,,1 wyng hgiaq,,,hahah,,,riuh la time 2h,,da la blkng kmi time 2h owg blah hulu kowt dduk,,ckp x brhnti,,shit!!,,dy wat mcm dy ja drictr,,puihhhhh,,,,




says;epy gler kua ngn ainin,,,bole gsip2,,huhu,,,love u sygss,,jgn dok crng2 norh,,,haha,,

Sunday, July 17, 2011

16/7/2011,,,,bufday sist n kndri kt gurunnnn,,:))

hahaha,,,,proof i,kmilia,chah n zaty p umh deen gurun current,,,huhu,,,gla kebas abeh pongkoq dok ats moto,,,tgu nk kram ja pongkoq kmi,,,huhu,,,btw fun gla p cna,,mknana pown sdp,,,hahah,,xrgi kmi p sna,,,huhu,,,dok rncng nak nek gnung jetrai xjd cos dwet xda,,pokai,,,hahah,,,nek skerat ngn moto pon jd la,,,naik jgk skit,,,hehehe,,,,,btw tq guys cos bwk i g cna,,,lapchiue,,,<3




huhu,,,,aftr blik dri grun tros g pk henan,,bufday party sist raja wahith lyana,,,gempak gler,,wlopon p lmbt nsb smpt jgk g cna,,,heehhehe,,,btw my sist gojes gler,,lapchiue so much la,,,rmai gler yg dtg clbrte bufday sist,,,best3,,,thn meet member2 kt cne n diorng cool gler,,,spe xdtg mmg rugi la,,,hahha,,btw tq sist coz invite adk,,,love u

Saturday, July 9, 2011

she give me support,,

 
here we came,,,huhu,,,mish u babe,,,tq 4 yr advse,,,ily,,,insyallah i wat yg trbaek oke,,,wlopon i tkowt but i`ll try oke,,,wuuu,,,ts cmng soon trial i will do my best n got many A`s,,,insyallah,,,huhu,,,u kt cna jgn galak2 narh,,,wlopon bwu je rpt ngn u but u `re da best la,,,sukaaaaa,,,,syok bla da owg amik berat,,,hahhaha,,,u blik cni jgn lpa inform oke,,,eehehe,,,tht`s all,,,tq again babe,,,lapchiue,,,muahx2,,<3

SA

                                             
                                                Heeee,,,my SA,,,aaaahahahah,,,,GALAK!!

Friday, July 8, 2011

OMG OMG !!,,,=,=


trial  14/8/2011,,,goshhh,,,,xlmbt da,,,my target 
                 *SEJRAH =A    * PAI=A
                 *MATH=A        *BI=A
                 *BM=A                                                             
that`s all,,,wuuu,,,tkowt,,,killer subjct SEJ,,:((,,ary 2h lulus ja,,xdpt A pown,,urmmm,,,kna gfl mcm2 la,,,cos PAI n SEJ ary yg sma lak 2h,,,tkowttttt,,,,nk strt stdy tkowt lpa beh apa yg cek bca,,,cek tkowttt,,mcm na nie??,,,cek kna ykin n usha la,,,bwu bole wat,,,yaya kna YAKIN n BERANI,,,WAJIB!!,,,






Tuesday, June 28, 2011

trial,,,,




huhu,,,lma x update blog,,,,hahahahha,,xpa2 nie nk update dah,,,huhu,,,,xde stry sgt pon,,,mls nk gsip kat2 nk spm nie,,,hahahah,,,just rndu nk kua ngn membr2,,,smua pkat bsy nk trial la,,,thn nk spm lak,,,huh!!,,,tkowttttttt,,,,da la rya t xleyh nk galak sgt nk kat ngn spm da time 2h,,,,blrlrlrllll,,,k lah papa pon,,,do da best k all my frenz,,,love u all damn much,,,muahhx3,,,

Wednesday, May 18, 2011

start a new journey,,,

gosh,,dis year i do a lot of sins,,,dnt knw wat wrng wip me,,,last year da azm xnk wat mnda x elok but i wat lg,,shit,,,skunk da bln5,,still maen2,,,,skunk i regrtd wip my past day,,,huh!!,,,bout dat prob i`m so srry 2 my frenz n my teacher,,,dat my fault,,,n i wont do it agian,,,big mistake i do,,,grrrr,,,,now...i wnt start wip a new journey,,,dnt do stpid thng again SYAHIDA,,,grrrrr,,,

Sunday, April 24, 2011

bieber fever vs syida fever,,huhu,,

hahah,,,wip my skandal,,huhu,,,,,dy fver aq pon fver jgk,,huhu,,,,seriously aq dmam pnas kowt,,ai,,tba2 ja,,,grrrr,,,pontng lg skolah,,,dush,,,,p nk jd nie,,spm dkt da,,,ngex tol,,,but  i must cver all da tpic dat i hve leave,,grrr,,,,add math whch i hte 1,,,huh,,,ssah bebenor,,,,mcm mna awk nk bwt kalo ssah sgt,,,adoh,,,i hpe 2mrrow i can go 2 skol thn i can stdy like usually,,,hurmmm,,,,chaiyok,,,

Thursday, January 6, 2011

awesOmE!!







see u again mrs.blogger!!,,huhu,,3/1/11,,first day i msuk kls!!,,aigoo,,excted gler!! tp yg x bestnyer rmai cgu tkar!! huuuu,,sob2:((,,but my english teacher...wow!!,,agogo!!hahah,,christin au!!hahahah,,ya pling BEST!!,,i jd treasure in my clss!!yahooO,,ths year adk angkt i pon sesi pg,,sme ngn i laaa,,huhu,,[poyo],,haha,,tp ok jgk la an,,hehe,,taon nie bwu ase nikmat kolah skyt!!
huhu,,x ksah la cgu tkar ke  x asal an diorng ajr pham!!,,=p


8/1/11,,kena g skul!!
adoiii,,kna g hias prstuan unit kmi!!,,taon nie i msuk PUTRI ISLAM!![baeknya syida taon nie]huhu,,maizura head of ptri islam!!,,[best],,all PINKY!![ayu gla!!]hahah,,tp pa pon best la TAON nie!!,,sukaaaaaaaa

*PUTRI ISLAM BOLEH!![hahaha]*

Saturday, January 1, 2011

i must FORGET him!!,,[mr a]





oitttt,
mrs blogger,,heee,,:)),,mr a!!!,,huuuu,,i must frget him,,i know,,i n mr a only frenzzzz,,but my feeling nt lke tht!!,,i`m start like him when frst tme i dte wip him!!aigoo,,i know his already gt gf but he didnt tell me,,now,,he strt SMOKING!!hah!!,,[adoii blajaq mna x taw,,]dlu x mcm 2h pon,,sjak2 dok u nie dy mla SMOKING,,haishhh,,i knw him already 1 year,,[just frenz],,hurmm,,but he`s only a simple prson,,not bad la,,hurmm,,now 2011,,i must frget him n stop dstrb him ok!!,,myb he`s not for me!![i je prasan],,haishhh,,whtever larh,,lets bygones be bygones ok!!,,life must go on!!,,so i must find someone is really love me!!,,nt just ply wip me!!,,i mst chnge it!!,,im not perfct 2  discribe smeone!!,,huhu,,skunk fkoss spm dlu,,hal2 laen ltk tpi dlu,,ok!!now i bkn SYAHIDA yd DULU!!,,i`m a NEW SYAHIDA!!,,my prinsip is NO MAN FOR THIS YEAR!!,,hehe,,insyaallah,,CHAIYOK2,,peace no war!!,,:))

[to all my frenzz,,see u soon k,,i da x leyh kuar umh huuu,,:((,,its ok my dear!!,,after spm we hangout tgther2,,i wat lsen keta bln 3 nie,,huhu,,best2,,love u all so much,,muahxx2]

Monday, October 31, 2011

mood sya sekarang spm

hahhaha wth laa kan sat ja dah nk spm si pendek nie huaaaahahahah dlu kcik lg time form 1 tup tup skrng dah fm5 n nk abeh skolah dah ponn aieee sat sguh hiang pusing jam oiii adoiiii . dlu bdk hngusan klg nurhh mai la nie naheeee hahahah pndai dah mtred skit kann bole la bwk jln sndri kannn heheh *malumalu heheheh xpa la lps nie bole la jln sakan nurhhh gnti blik time time xleyh kluaq hahahah *gelak jhat xsbaq lerr tite nk amik spm aieeee syuke lerrr heheh . 6dec cek abeh spm hahahah lmbt asl kan selamat nurhhhh heee . jerawat pon ma mnguasai mka ku ini brrrr xpa lps nie kna jga laaa hahhaha


                                         
                                            TEDIAAA BUDAK NAK SPM !! HAHAHHAA

Sunday, September 4, 2011

life is hard,cool,simple but sometimes i fed up wip my life :(


hye hye dis pictre suck,,hahah,,oke nie mka i yg udoh lg bersuluh,,hahah tp its oke i sntiasa syukur wip  what i have,,ngeee,,da jgk org dok kutok ,mngata bdk lam pic nie (spa xtieww) hahahahah,,but its oke i dnt cre n i dnt wnt 2 cre bout them,,(oke aq polon),,hehehe..i heard evrthng bout people said 2 me,,hahah syahida mcm 2h la mcm nie laa,,,hurmmm,,smtmes i gve up jgk la but urghhh fuckkk jgk la y i nk gve up,,just ignre them rght,,dis gal agk annoy jgk la kdng kdng 2h hee tp member,kzen fmly smua ckp dis gal sporthng n gila gila (gilakah aq) hahahah,,i xksah if org xsuka i or wat? suka kwn xsuka byebye,,heee,,i friendly n i fuck org yg sombong ,ego eeee suck giles doe,,i pantang if da org suka sgt perbruk org laen an,,pdhai dy 2h nauzubillah lagi trok giles,,huh !!kdng kdng prngai dis gal also `buruk` wat ! hahah (ngaku pon ) hahaha,,yg penting i knw who i`am well ! HAHAHAHAHAHAH *gelak jht,,>,<


HAHAHAHAHAHAH WHERE IS THE LOVE ? (sora jahat) -,-,,LOVE ? urmmm no cmmnt xpnh jmpa pon true love,, dok jmpa beruk love da la,,heheh its oke la xkesyah pon x cintan cintun nie,,i tgk mmber mmber i da bf i rsa oke dah,,bole jgk kco depa date,,hahah mka nie la slalu dok p tmn org date,,(eee buat trok lg),heee mls nk cintan cinton nie xthn lama pon,,laki xleyh caya sgt suka men kayu 3 nsb xmen kyu
golf,,hahah...i admit la kdng kdng 2h mmg rsa borink giles doe arghhh tp i sja la kan wat dnt knw wat xreti,,mkin lyn mkin mnjd,,ngee..serious tkowt nk cintan cinton laki nie x serious,,meluat,,bwekkkk >,<....so tgu jala ada jdoh ada la,,if xda kna bg ada laa,,hahaha (oke gila dah) heee...


FRIENDS I DO LOVE U FOREVER (sora galak),hahah,,kawan trbhagi kpda pelbgai bhagian
           1.kawan mkn kawan
           2.kawan tikam belakang
           3.kawan suka buat taek kt kawan sendiri
           4.kawan suka perburuk kawan
           5.kawan suka rampas bf kawan sendiri
           6.kawan jenis suka senang bersama susah xmaw bersama
           7.kawan jenis depan baek belakang mcm hantu

 list diats nie semua perngai mcm ciboiii,, JNIS X SDAQ DIRI N SUKA MKN DRI SENDRI  nahaiii

kawan yg TERBAEK hidup bersama susah senang n kwn yg setia n sanggup dengar kta pnya prob n kngsi prob ngn dy,,haaa <3
mcm mcm dah i jmpa kwn nie,,mcm mcm jnis n phm dah prngai jnis mcm mna,,i pon da jgk kwn ngn org yg mcm SOOT ! mna bodo pon kan kna mcm 2h ,,rsa mcm depa nie lma dah hdup n trasa nk tdoq lama kowt,,hahaha,,kalo gadoh 2h haaaa siap laaa,,dgr org nie cita mcm len dy nie cita mcm len,,haishhh mcm 2h la kwn an,,tp syukur jgk cos dpt kwn yg xmcm 2h an,,act kita xtieww org dkt kita pon bole tipu kita (geram geram) huh ! tp i xpnh gve up ngn member mmber i ,,if diorng mntk tlg i tlg,,oke ja,, tp kdng kdng 2h da jgk i tlg diorng but diorng wat dnt knw ja if i mntk tlg plak,,haishh (SAKIT HATI ),,urmm,,papa pon kwn mmg TERBAEK !!

  says; hurmmmm,,no cmmnt -,-

Wednesday, August 31, 2011

raya 2011 ngee :)



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN <SYIDA>




                                                   *skype wip my kzen (muka hudoh)

 raya 1  xjln mna mna pon,,just sty home on9 n skype wip my kzen n member,,ngee,,pic nie tngah skype wip kzen yg sty kt aucklnd new zealnd smbng blaja english tcher,,ngee,,bru frst time rya sna besa la sayu skit hti nie ngee,,hahah,,tite engt rya sma ja selasa jgk rupanya xsama,, depa kt sna rya khmis 2/9/2011,,1 hari 2h mmg spnjng msa skype ngn dy,,smua mlps rindu lerww,,syedih jgk lerww raya xckup ahli nie,,huhu,,tite pon sodih jgk,,hee

                                                        * oke nie aq yg hudohh

 raya ke 2g umh adk berdik lerww,,hahah,,1 hari aq jln,,puas gla,,duit rya pon dpt kira oke la 2h an,,(bajet nak duit ja) heee,,syuke lerww tite rya ke2,,jln mrata,,ngee mka hudoh gila meluat tite tgk pic tite nie,,heee,,xsyegak pongg but tite syukur lerw da jgk mka tuhan bg,,hee,,so tite sntiasa bersyukur lerww,,hee (wat trok) :)


raya ke 3 xtao lg lerw tite nk g mne,,yg pntng wajib p rumah chah g mkn free,,huhu,,bkn sng doe nk mkn free,,biase leww xdok bf nie an rya ngn fmly n member mmber jala,,hahah(oke buat trok lg) rumah kwn kwn lam fb yg dok ajk 2h xp ponggg xtieww rumh u olls kt mne lerwww,,ngee,,(nak duit raya) <3,,

says; actually nk update blog then smpna raya nie tlis jala bout eid,,ngee :) lebiu <3

Tuesday, August 23, 2011

menyampah

meluat meluat,,aiii,,awt xtaw bru hri nie aq x leyh posa,,lgi 7 hri g nk ryaa,,grrr,,gerammm,,,kalo x full aq posa taon nie,,,merege nk mai lak,,huh!!,,

thn 1 more,,nie membr aq sowg nie dok ckp psai akhirat pa xtaw ngn aq,,pikiaq aq xtaw kowt,,nympah gla aq,,sja nk bg aq dgr dy pnya syarahan,,nak ckp psai mnda mcm 2h tgk dlu dri hng 2h mcm na??,,ok ka dak,,hng 2h lgi trok kowt dri aq,,aq stidak tdaknya aq sedaq la jgk kslhn aq slma nie,,drpda hng dok mcm 2h ja,,dok xsdaq tera 2h la,,eish x leyh blah sguh dgn hng nie,,suka hati hng ja norh dok ckp psai akhirt,,if hng x prfct lg xyh la dok ckp psai mnda nie smua,,GELI  aq dgq  oke,,nek muak aq,,eeeeee,,k lah wee meluat aq ckp psai hng,,hng xyh la dok mai kt aq dok ckp psai akhrt kalo dri hng pon x elok lg oke,,hng phm kowt norh aq ckp pa,,aq tlis dlm BM bkn paria ka ,indon ka,cina ka,,DAKKKK,,AQ CAKAP MELAYU narh,,aq rsa hng trlbh pham dah,,kbye

says; cermin dri dlu if nk kta dkt org,,kbye

Wednesday, August 10, 2011

cinta kera + monyet double trouble,,,but frenz is evrythng

BENCI,MELUAT,MENYAMPAH grrrr,,,kawan o lawan??,,aiii,,u sory sal i nk kta nie oke,,but i xska la u dok kol i thn dok ngadu sal bf u yg ***** 2h,,serious i ckp meluat,,i da advse u bnyk kli da narh,,i said JANGAN JANGAN JANGAN,,but u dok XPA AEH,,,haaa,,now u tgk la dy wat pa kt u,,,i bkn nk bsng kt u ka pa,,i just mls nk dgq la,,cos dri awal lg i da advse but u just ignre me,,so now u c la,,,dlu u dok marah i,,i wat smua xkna la,,i kpl pon u ckp xyh la syida,,he`s not gd 4 u la,,plyboy la,,mcm mcm,,,thn i ikowt ckp u i break ngn dy,,thn i single till now,,i DENGAR ckp u,,,

u bnyk advise i,,tq so much,,i knw i xperfct dats y u xdgr pa i ckp rght??!,,its oke la i xksah sgt,,i pon mls nk amik taw sal owg,,lantak la dpa nk kta ppa pon kt i,,dpa da mlot,,mlot owg mmg mcm 2h,,i taw la i x sebaik u an,,i xsgak u,,but u xyh la gnakn KECANTIKAN u 2h dok pkat bf owg,,nie la PADAH dy,,urmm,,i engt lg lpas i break off dngn ****** taon lepas u pesan pa kt i,,`syida xyah la kapel kapel buang msa ja taon dpn u amik spm thn pas spm u kapel la oke`,,i pon oke oke,,i oke ja xkpl,,xmati pon lg,,,dok hidup lg nie,,

nsib i da kwn kwn always advse i HANI,KMILIA,CHAH,,weee,,iloveuallsodamnmuch,, depa nie la dok suka beletiaq kt i,,bg i sdaq,,u pon da advse jgk but y dis year u yg bwat mcm 2h,,dok rmpas bf owg thn dok col i mlm mlm,,kco i stdy ja,,,huhhh.,i bkn nk bsng kt u,,i just NAK U SEDAR MCM MNA U SEDARKAN I ,,oke,,please la oke,,xyh la dok wat prngai mcm 2h da,,i knw pas u bc nie msty u mrah i,,i xksah u mrh ja,,,cos i pon xprfct,,da wat slh jgk,,now i da sedar oke,,i hpe sgt u pon dah dah la oke,,nie bln posa lak,,thn nextweek nak TRIAL lak,,please la oke,,if u dgq u amik,,if u nk jgk dok mcm 2h,,its up 2 u laa,,,i xmaw kta pa,,,i just nk warning u,,xyh la col col i mlm mlm dok stry sal bf u 2h,,i xmaw amik taw,,,time i stdy ja msty u col,,baran doe,,engt oke,,

says; stop being like dat la,,n stop col me n story bout yr *****,,ANNOYINGG,,

Friday, August 5, 2011

nak jumpa sist MUMU,,:((


LOVE U,,,huhu,,,bla nk jmpa nie sist,,,rindu aeh sist muncung nie,,huhu,,lmbt lg norh nk cty,,,adoii,,t kta kuaq bka posa skli narh,,kali nie bg jd norh,,heheh,,*gegeh gla,,brrrrr,,,,

         says; rindu tersgt  ,,,aummmm <3

Monday, August 1, 2011

OMG OMG!! BUDAK NIE NAK TRIAL!!,,



goshh,,,nk trial da bdk nie,,adoii,,14/8/2011,,tkowttt,,,dy stop on9 da skunk nie,,(goodgal),,,weee,,, so dy kna stdy la get ready nk trial,,sub yg dy trget 4 sure kna dpt A,,jgn dok men aci ligan da oii bdak,,,adoyaii,,please narh syida narh,,amau da narhh,,haaa,,,xmaw dok text owg sna sni,,bka kna da kt tgn narh,,jgn phn kt tgn,,sat ja,,pas abs pa smua,,xyh dok wat trok mcm nie da narhh,,haaaa,,,dok azam nie pas abs spm nk p kl an,,,haaa,,so kna dgq pa prnts ckp tok sah dok ketegaq plik sgt norhhh,,,bkn slalu nk amik spm,,n berkrbn mcm nie,,gtaon nie ja,,,2011 berkrban sat narhh,,,hburn xbwk ank p mna pon syida oii ,,,kapel kapel pon xyh g,,pas SPM lah ank GALAK narh,,ank an da nk jd bdak baek,,so kna maintain oke syida,,,,ilmu ank 2h akn bwk ank oke,,,oke narh,,,set yr mind SPM SPM SPM,,,nk bnyk A narhh,,,aummm,,,aminnnn~

says; beletiaq kt dri sndri,,,weee,,xpa bg smngt,,,aq bole aeh,,insyALLAH,,AMINN!

Sunday, July 31, 2011

sweet couple la gurun,,hahah


muehehehhe,,,deen gurun n aisyah tandop,,hahah,,,sweet couple la dpa 2 nie,,aq ska tgk dpa 2 nie,,mcm mcm prngai da,,hahah,,,ustaz ngn ustzah ASTECH,,hehehe,,,kli nie kwn aq sowg nie bwu dy rsa couple btoi btoi,,jntn sblum nie mcm pa g norh,,huhu,,deen jga lek lok narh kwn aq sowg nie,,jgn dok bg dy skit aty narh,,aq wrning da nieyh,,huhu,,*wt trok,,weeee,,,aq hrap ampa kkl la narh,,amau gado gado da,,perthn kn yr rltionshp oke dear,,,muaheehehe,,,gegulz sygss mummy n daddy,,muhehehhehe

says;daddy jg mummy cek lek lok norh,,huhu,,,

Saturday, July 30, 2011

sist mumu sygss


weee,,,,hahha,,,dis is NUR MUNIRAH,,,hhuhu,,nma come mcm tuan pnya bdn,,meoww,,,,

  my description 4 her:
       1.she`s nice
       2.sweet
       3.agak gegeh,,hahah
     
huhu,,,btw i bwu ja knw her,,bln 6 ary 2h dok cmmnt cmmnt ngn si cntik nie,,,heheh,,,now bwu dok rpt ngn dy,,bwu taw dy nie x smbng,,sukaaa,,,lma da dok aim nk kuaq ngn dy,,tp xbole bole lg,,eishh,, geram aeh cek,,,hahha,,,dok jaoh sgt ssah nk jmpa,,,huhu,,prngai dy pon lbh krng prngai cek ja,,,gegeh x tntu hala,,huhu,,trngn nk kuaq ngn dy n gedikss ngn dy,,huhu,,,spa spa jgn dok bg dy skit aty narh,,,cek x sukaaa,,cek abq siap nie,,*bwt trok,,weeee,,,hahah,,,i hope i still can assume her as my sistr,,muahahahah,,t cek dpt lsen keta cek p amik keta p ronda 1 kl,,hahah,,kat kat nk rya nie amau da sdyh sdyh,,da papa roger ja narh ,,bole ja stry kt cek,,cek bkn jnis ska bwk mlott,,huhu

says; love u larh sist,,muahx3,,da papa stry kt cek narh,,jgn dok pndam,,heheh,,,{hope our rltion nvr ends},,<3

Monday, July 25, 2011

22/7/11,,meet my babe AININ


huhu,,,meet my babe ainin,,,fnally kmi jmpa jgk,,dok jnji bnyk kli da tp xjd2,,nie bwu jd,,huhu,,,fun gler kua da skian lma x kua mcm nie,,urmm,,,tggi gla sygss aq nie,,adoii mcm mdel dah,,hahha,,snap pic skit ja time 2h  tgk wyng pnya psai,,tp xpa lyn cita an2 FLAT 3A,,grrr,,seram gla,, kmi lunch kt pk henan haha,,pkat  lpaq la time 2h,,blik mkn g aq,,qeja mkn ja,,,huhu,,,,



nie time mkn,,,2dia pnya lpaq mkn xengt dnia da la,,,hahah,,,dy mkn chkn chop,,aumm,sdp gla kowt,,,huhu,,,tgk mkn dan lg gelak,,xsopn sguh ,,,hahah,,btw love u sygss,,




haaa,,nie dy cta yg bg aq tkowt,,grrr,,best jgk stry nie ,,tngh2 kmi dok syok tgk tb2 ja stuck,,damn,,,1 wyng hgiaq,,,hahah,,,riuh la time 2h,,da la blkng kmi time 2h owg blah hulu kowt dduk,,ckp x brhnti,,shit!!,,dy wat mcm dy ja drictr,,puihhhhh,,,,




says;epy gler kua ngn ainin,,,bole gsip2,,huhu,,,love u sygss,,jgn dok crng2 norh,,,haha,,

Sunday, July 17, 2011

16/7/2011,,,,bufday sist n kndri kt gurunnnn,,:))

hahaha,,,,proof i,kmilia,chah n zaty p umh deen gurun current,,,huhu,,,gla kebas abeh pongkoq dok ats moto,,,tgu nk kram ja pongkoq kmi,,,huhu,,,btw fun gla p cna,,mknana pown sdp,,,hahah,,xrgi kmi p sna,,,huhu,,,dok rncng nak nek gnung jetrai xjd cos dwet xda,,pokai,,,hahah,,,nek skerat ngn moto pon jd la,,,naik jgk skit,,,hehehe,,,,,btw tq guys cos bwk i g cna,,,lapchiue,,,<3




huhu,,,,aftr blik dri grun tros g pk henan,,bufday party sist raja wahith lyana,,,gempak gler,,wlopon p lmbt nsb smpt jgk g cna,,,heehhehe,,,btw my sist gojes gler,,lapchiue so much la,,,rmai gler yg dtg clbrte bufday sist,,,best3,,,thn meet member2 kt cne n diorng cool gler,,,spe xdtg mmg rugi la,,,hahha,,btw tq sist coz invite adk,,,love u

Saturday, July 9, 2011

she give me support,,

 
here we came,,,huhu,,,mish u babe,,,tq 4 yr advse,,,ily,,,insyallah i wat yg trbaek oke,,,wlopon i tkowt but i`ll try oke,,,wuuu,,,ts cmng soon trial i will do my best n got many A`s,,,insyallah,,,huhu,,,u kt cna jgn galak2 narh,,,wlopon bwu je rpt ngn u but u `re da best la,,,sukaaaaa,,,,syok bla da owg amik berat,,,hahhaha,,,u blik cni jgn lpa inform oke,,,eehehe,,,tht`s all,,,tq again babe,,,lapchiue,,,muahx2,,<3

SA

                                             
                                                Heeee,,,my SA,,,aaaahahahah,,,,GALAK!!

Friday, July 8, 2011

OMG OMG !!,,,=,=


trial  14/8/2011,,,goshhh,,,,xlmbt da,,,my target 
                 *SEJRAH =A    * PAI=A
                 *MATH=A        *BI=A
                 *BM=A                                                             
that`s all,,,wuuu,,,tkowt,,,killer subjct SEJ,,:((,,ary 2h lulus ja,,xdpt A pown,,urmmm,,,kna gfl mcm2 la,,,cos PAI n SEJ ary yg sma lak 2h,,,tkowttttt,,,,nk strt stdy tkowt lpa beh apa yg cek bca,,,cek tkowttt,,mcm na nie??,,,cek kna ykin n usha la,,,bwu bole wat,,,yaya kna YAKIN n BERANI,,,WAJIB!!,,,






Tuesday, June 28, 2011

trial,,,,




huhu,,,lma x update blog,,,,hahahahha,,xpa2 nie nk update dah,,,huhu,,,,xde stry sgt pon,,,mls nk gsip kat2 nk spm nie,,,hahahah,,,just rndu nk kua ngn membr2,,,smua pkat bsy nk trial la,,,thn nk spm lak,,,huh!!,,,tkowttttttt,,,,da la rya t xleyh nk galak sgt nk kat ngn spm da time 2h,,,,blrlrlrllll,,,k lah papa pon,,,do da best k all my frenz,,,love u all damn much,,,muahhx3,,,

Wednesday, May 18, 2011

start a new journey,,,

gosh,,dis year i do a lot of sins,,,dnt knw wat wrng wip me,,,last year da azm xnk wat mnda x elok but i wat lg,,shit,,,skunk da bln5,,still maen2,,,,skunk i regrtd wip my past day,,,huh!!,,,bout dat prob i`m so srry 2 my frenz n my teacher,,,dat my fault,,,n i wont do it agian,,,big mistake i do,,,grrrr,,,,now...i wnt start wip a new journey,,,dnt do stpid thng again SYAHIDA,,,grrrrr,,,

Sunday, April 24, 2011

bieber fever vs syida fever,,huhu,,

hahah,,,wip my skandal,,huhu,,,,,dy fver aq pon fver jgk,,huhu,,,,seriously aq dmam pnas kowt,,ai,,tba2 ja,,,grrrr,,,pontng lg skolah,,,dush,,,,p nk jd nie,,spm dkt da,,,ngex tol,,,but  i must cver all da tpic dat i hve leave,,grrr,,,,add math whch i hte 1,,,huh,,,ssah bebenor,,,,mcm mna awk nk bwt kalo ssah sgt,,,adoh,,,i hpe 2mrrow i can go 2 skol thn i can stdy like usually,,,hurmmm,,,,chaiyok,,,

Thursday, January 6, 2011

awesOmE!!







see u again mrs.blogger!!,,huhu,,3/1/11,,first day i msuk kls!!,,aigoo,,excted gler!! tp yg x bestnyer rmai cgu tkar!! huuuu,,sob2:((,,but my english teacher...wow!!,,agogo!!hahah,,christin au!!hahahah,,ya pling BEST!!,,i jd treasure in my clss!!yahooO,,ths year adk angkt i pon sesi pg,,sme ngn i laaa,,huhu,,[poyo],,haha,,tp ok jgk la an,,hehe,,taon nie bwu ase nikmat kolah skyt!!
huhu,,x ksah la cgu tkar ke  x asal an diorng ajr pham!!,,=p


8/1/11,,kena g skul!!
adoiii,,kna g hias prstuan unit kmi!!,,taon nie i msuk PUTRI ISLAM!![baeknya syida taon nie]huhu,,maizura head of ptri islam!!,,[best],,all PINKY!![ayu gla!!]hahah,,tp pa pon best la TAON nie!!,,sukaaaaaaaa

*PUTRI ISLAM BOLEH!![hahaha]*

Saturday, January 1, 2011

i must FORGET him!!,,[mr a]





oitttt,
mrs blogger,,heee,,:)),,mr a!!!,,huuuu,,i must frget him,,i know,,i n mr a only frenzzzz,,but my feeling nt lke tht!!,,i`m start like him when frst tme i dte wip him!!aigoo,,i know his already gt gf but he didnt tell me,,now,,he strt SMOKING!!hah!!,,[adoii blajaq mna x taw,,]dlu x mcm 2h pon,,sjak2 dok u nie dy mla SMOKING,,haishhh,,i knw him already 1 year,,[just frenz],,hurmm,,but he`s only a simple prson,,not bad la,,hurmm,,now 2011,,i must frget him n stop dstrb him ok!!,,myb he`s not for me!![i je prasan],,haishhh,,whtever larh,,lets bygones be bygones ok!!,,life must go on!!,,so i must find someone is really love me!!,,nt just ply wip me!!,,i mst chnge it!!,,im not perfct 2  discribe smeone!!,,huhu,,skunk fkoss spm dlu,,hal2 laen ltk tpi dlu,,ok!!now i bkn SYAHIDA yd DULU!!,,i`m a NEW SYAHIDA!!,,my prinsip is NO MAN FOR THIS YEAR!!,,hehe,,insyaallah,,CHAIYOK2,,peace no war!!,,:))

[to all my frenzz,,see u soon k,,i da x leyh kuar umh huuu,,:((,,its ok my dear!!,,after spm we hangout tgther2,,i wat lsen keta bln 3 nie,,huhu,,best2,,love u all so much,,muahxx2]